SZÉPIRODALOM / Fantasztikus irodalom kategória termékei
A város

: A város

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kozmosz Fantasztikus Könyvek

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Mi történik az óriási metropolisokkal, ha a közlekedés forradalma, az élelmiszertermelés forradalma lehetővé teszi, hogy az emberek otthagyják a zsúfolt központokat, és erdőkbe, tavak partjára költözzenek? Mi lesz a városokkal, ha az emberiségnek nem lesz oka félni se ellenségtől, se éhségtől, se nyomorúságtól? És mi lesz az emberiséggel, ha szétszóródik, és elnéptelenednek a civilizációteremtő és kultúraformáló városok? A távoli jövő talán már más lényeké lesz, kutyáké, hangyáké, robotoké? A tudományos-fantasztikus irodalom mindig kérdez, ez szinte előjoga; s előjoga az is, hogy a váratlan kérdésekre elgondolkoztató válaszokat adjon. És talán senki sem kérdezett annyit, és senki sem adott olyan különös válaszokat, mint Clifford D. Simak, az amerikai tudományos-fantasztikus irodalom egyik "klasszikusa". A város 1952-ben megkapta a Nemzetközi Fantázia-díjat, és ami ennél is fontosabb, a kritikusok és olvasók egyhangú elismerését.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!