MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
A nő az ókori Egyiptomban

: A nő az ókori Egyiptomban

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Festészet Képzőművészet Művelődéstörténet Szobrászat

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A nő

Terjedelem:

58 p., 56 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az emberi kultúra történetének egyedülállóan érdekes fejezete a nők sorsa az egyes korokban: a házasság és a szerelem szabályai, a divat és a kozmetika története, a nők szerepe a mindennapi életben és a királyi udvarban, törvényes állásuk a házasságban és a házasságon kívül. Steffen Wenig, a kiváló egyiptológus a tudományos irodalom és saját kutatásai alapján rajzol képet az egyiptomi nő életéről, szokásairól. Szakszerű, de stílusánál és témájánál fogva egyaránt olvasmányos könyvét 200 színes és fekete-fehér képtábla kíséri. Ezek a képek a magyar nyelvű irodalomban elsőként mutatják be az egyiptomi képzőművészet fejlődését az Óbirodalom fáraóinak korától a kopt kereszténység évszázadaiig. Mert az egyiptomi nők jelentős szerepét mi sem példázza jobban, mint hogy az asszonyok és lányok ábrázolását nyomon követve az egész egyiptomi művészet útját végigjárhatjuk..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!