MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Filmezni lehet mindenkor

Filmezni lehet mindenkor

Kategóriák:

Film Aprónyomtatvány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

leporello

Kötésmód:

papír

tartalom:

Filmezni lehet mindenkor!
...de különösen akkor, ha a felvevőgépünkben egy Orwochrom vagy egy Orwo fekete-fehér keskenyfilm vár a felvételre, hiszen ezek képezik a 8 mm-es amatőrfilmek szolid műszaki minőségének az alapját. Az Orwochrom és az Orwo fekete-fehér fordítósanyagok biztonságot nyújtanak Önnek is a felvételeihez és ragyogó világos és éles vetítést biztosítanak világító színekben, illetve a kitűnően árnyékolt szürkeárnyalatokban a felvételei lejátszásakor. Ha aztán a filmekhez hozzágondoljuk a mai tökéletes felvevő- és visszajátszógépeket, úgy alig találhatunk egy területet, amelyet ne tudnánk felvételeink céljára igénybe venni: kinti és benti felvételek, közeli és makrofelvételek, a sokféle filmtrükk, ...egészen a tárgyi, a baba, vagy rajztrükk filmekig bezárólag (különösen, ha még egy kis rajztehetsége is van)

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!