MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Magániktató

: Magániktató

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Film Irodalomtörténet Színház Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

660 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631528022

tartalom:

"Spiró Györgyöt főként két terület érdekli: a magyar színház, film megújulásának lehetősége és a kelet-európai irodalmak, kultúrák közös, illetve eltérő jegyei. Széles körű ismeretekre építve, de minden akadémizmustól, nehézségtől idegenkedve, a friss élményigézetében elemzi azokat a drámákat, színházi előadásokat, filmeket, regényeket, verseket, amelyek felkeltették figyelmét. Remek színészportrékat fest (Pécsi Sándor, Psota Irén, Vass Éva, Haumann Péter, Paudits Béla, Bodrogi Gyula stb.) ; az elsők között figyel föl a magyar vidéki színházakban és a fiatal filmrendezők megnyilatkozó új törekvésekre; olyan klasszikus és mai lengyel, jugoszláv és orosz írók és rendezők munkáit ismerteti, akiknek életművét még mindig nem ismerjük eléggé; a felfedezés lelkesedésével hívja fel a figyelmet új magyar írókra, akiket a kritikai értehetetlenül mellőzött."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!