TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Az Antikrisztus

: Az Antikrisztus

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1993

Kiadó:

Ictus Kiadó

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

96360436973

tartalom:

Ezernyolcszáznyolcvannyolc szeptember harmadika és harmincadika között - Felső-Engadinban, Sils Maria varázslatos környezetében, illetve Torinóban - vetette Nietzsche papírra gyakorlatilag utolsó filozófiai művét, Az Antikrisztust. A mű a "minden érték átértékelése" programjának szellemében íródott, és benne Nietzsche - három hónappal elméjének végleges elborulása előtt - minden korábbinál élesebb támadást indított a fő ellenfél, a kereszténység ellen. Az Antikrisztus párját ritkító mivoltát az adja, hogy egyrészt valóban felfedezhetőek benne a közelgő őrület nyomai, másrészt viszont - Ivo Frenzel kifejezését használva - "észbontóan éles elméjű" gondolatmenetek, pszichológiai elemzések találhatóak benne.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!