TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Hit az emberben

: Hit az emberben

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Filozófia Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

452 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Teilhard de Chardin neve korunk szellemi életében egyike azoknak a tulajdonneveknek, amelyek már-már köznévvé lettek. Szerte a világon vannak "teilhardisták", van "teilhardizmus", vannak Teilhard társaságok, Teilhard sorozatok, Teilhard tanácskozások; a franciaországi Vézelayben évről évre minden szeptember elején összejönnek a nemrég még "tilalmazott jezsuita" műveinek kutatói, tisztelői, egykori barátai, tanítványai, hagyatékának őrzői, gondozói, elemzői és népszerűsítői; Teilhard de Chardin "tiltott áruból" divat lett. A divat néha háttérbe szorítja tanításának és egyéniségének legigazabb értékeit. Egy-egy túlságosan lelkes híve a föl-fölvetődő kérdésekre és kételyekre válaszul már-már úgy üti föl Teilhard műveit, mint valami modern evangéliumot, és úgy idézi egyik-másik, éppen alkalmazható mondatát, mint megföllebbezhetetlen, és tovább nem vitatható szent szöveget: Teilhard dixit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!