TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
The Place of Value in a World of Facts

: The Place of Value in a World of Facts

Kiadás:

New York; Toronto, 1966

Kiadó:

New American Library

Kategóriák:

Filozófia Pszichológia Angol nyelv

Nyelv:

Angol

Sorozat:

Mentor Books

Terjedelem:

320 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝This important and provocative book is based on a series of lectures given by the famous psychologist at Harvard University. Wolfgang Köhler's challenging subject is value, or what he calls the "requiredness" of an object or activity. This "requiredness" he sees as a pertinent part of every scientific procedure, but, he claims, the scientists of today refuse to deal with a "metaphysical speculation" that cannot be subjected to experimental tests. Defying this attitude, Professor Köhler explores the fields of psychology, biology and physics. His conclusions are striking, that any scientific concept which eliminates the generating force of value is incomplete-that value is, in truth, a fact. Professor Köhler's study is an enlightening view of one of the most pressing dilemmas of our century: the merging of the fundamental values of mankind with the world of science.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!