TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Történeti bevezetés a filozófiába

: Történeti bevezetés a filozófiába

Kiadás:

Budapest, 1942

Kiadó:

Pantheon Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Szükségét látom, hogy pár szóval indokoljam, mi volt a célom e vázlatos filozófiatörténet megírásával. Több mint húsz éve, hogy a Pantheon felszólítására egy filozófiatörténetet írtam, amely elég hamar új kiadást is megért. Ez a könyv akkor kifejezetten a nagyközönség számára készült,, s egyetemi tanári munkám közben azt tapasztaltam, hogy anyagának kiválasztásánál és előadása formájánál fogva arra sok, hogy pl. a pedagógiai vizsgára készülő tanárjelölt, vagy a filozófiában éppen csak tájékozódó teológus megtanulja, - arra viszont kevés, hogy elmélyedő tanulmány eszköze lehessen. Ezért ez alkalommal ezt a könyvet egyenest arra szántam, hogy a tanárjelöltek és teológusok mai tanulmányi rendünk szerint tankönyvnek használják. Igyekezetem szerint benne van mindaz, amit a filozófia történetéből nem-szakembernek feltétlenül tudnia kell, s nincs benne az, amit a komolyabb tudásra törekvő szakembertől még ezen felül is meg szoktunk követelni.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!