TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
A természet játékai. (30 játék és modell a természettudományok tanításához. A magyar iskolai számítógépekre átdolgozott kiadása)

: A természet játékai. (30 játék és modell a természettudományok tanításához. A magyar iskolai számítógépekre átdolgozott kiadása)

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Pedagógia Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

316 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9634226744

tartalom:

"Az ember modellalkotó állat. Az állati idegrendszernek is modellezési funkciója van: feldolgozza a beérkező ingereket, anticipálja az eseményeket, ennek alapján vezérli a szervezetet. A modellhasználat a legmagasabb szintre az embernél jutott. William Golding regényében állati sorból kiemelkedő ősünk kiált fel így: "Van egy képem!" Kiemelkedő predikciós képességünk által tettünk szert szelekciós előnyre izomerősebb vetélytársainkkal szemben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!