TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Atommaglexikon

Atommaglexikon

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

453 p.,16 t.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A tárgykör jelen első hazai lexikális feldolgozása kiváló magyar szakemberek irányításával, ill. közreműködésével, a hasonló jellegű legkorszerűbb külföldi munkák figyelembevételével készült. Mintegy 2000 címszava a következő kategóriákat öleli fel: atommagfizika; kémiai elemek és izotópok; radiokémia; sugárkémia; sugárbiológia; orvosi alkalmazások; atommaggeológia; részecskegyorsítók; a sugárzásmérés módszerei, berendezései és alkalmazásai; reaktortechnika és energetika; reaktorszabályozás és vezérlés; sugárvédelem; nukleáris fegyverek; hazai és külföldi intézmények és szervezetek. A mű szerkesztői eredményesen törekedtek arra, hogy az egyes fogalmak meghatározásában, a leírásokban, magyarázatokban a tudományos igény és az érthető, világos fogalmazás követelményei egyaránt érvényesüljenek. Ennélfogva a lexikon az ipar, a mezőgazdaság és a természettudományok elméleti és gyakorlati szakemberei, a szakpedagógusok, egyetemi hallgatók, légoltalmi szakemberek mellett a bizonyos előképzettséggel rendelkező nagyközönség figyelmére is számot tart."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!