TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Dr. Palotás László élete és munkássága

: Dr. Palotás László élete és munkássága

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Műegyetemi Kiadó

Kategóriák:

Fizika Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

203 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632408258

tartalom:

"Palotás László egyetemi tanár, az MTA rendes tagja a saját erejéből küzdötte fel magát tehetségével, szorgalmával, hallatlan munkabírásával. Egyesítette magában a jó pedagógus minden tulajdonságát. Az előadott anyag holt ismeret, ha nincs mögötte élményanyag. Ezért tudományágait alkotó módon fejlesztette tovább és terjesztette előadásaiban, szakcikkeiben, könyveiben. Kitűnő szerző volt. Ha csak az 50-es években szerkesztett és a 80-as években megújított Mérnöki Kézikönyvet szerkesztette volna, ez egyedül biztosította volna számára a halhatatlanságot. Emberségből, emberi magatartásból is kitűnőre vizsgázott. Vallásossága, melyet soha nem titkolt, amelyért később mellőzték, erőt adott cselekedeteihez, a megpróbáltatások elviseléséhez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!