TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Fizika II.

Fizika II.

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

262 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A jegyzet a Vegyészmérnöki Kar kétlépcsős oktatásának alsó lépcsőjében előadásra kerülő tananyagot tartalmazza, mind a nappali, mind az esti tagozat hallgatói számára. A szorosan vett vizsgaanyagon kívül a jegyzet még kiegészítő részeket is tartalmaz, amelyek az érdeklődő hallgatók igényeit hivatottak kielégíteni és részben előadásra kerülnek a "transzport folyamatok fizikája" című kritérium tárgyban. Ezeket a részeket a kötelező anyagtól oldalt függőleges fekete vonal különbözteti meg. A jegyzethez függelék is csatlakozik, amely egyrészt a tenzorszámítás alapjainak rövid összefoglalóját adja, valamint a tenzorszámítás módszereinek alkalmazását a kiterjedt testek mechanikájában és a hőtanban. A függelék ugyancsak az érdeklődő hallgatók, illetve a már végzett mérnökök számára tartalmaz kiegészítő ismereteket. A jegyzet támaszkodik dr. Gyarmati István Fizika I. című jegyzetére és dr. Sándor János Elektromosságtan című jegyzetére, amelyek anyaga a jegyzetben foglaltakat a tantervben, megelőzi. A jegyzethez példatár is csatlakozik, amely a konkrét alkalmazásokat foglalja magába, ezért a jegyzetben konkrét számpéldák megoldására nem tértünk ki."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!