TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Fizika mindenkinek

, : Fizika mindenkinek

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

429 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632802071

tartalom:

Landau az elemi fizika tanításában igen jártas Kitajgorodoszkij tapasztalatait segítségül híva vezérli az iskolások még gyakran botladozó lépéseit a fizika két fontos területére, a mechanika és a molekuláris mozgások világába. Egyenesen lenyűgöző, ahogy a szerzők egy sor valóban bonyolult fizikai kérdést megvilágítanak, különösebb matematikai mutatványok nélkül, csupán alkalmas és szemléletes példákkal logikus gondolkodásra, józan belátásra késztetve olvasójukat. Így nem lesznek az egyszerűsítő törekvések áldozatai sem azok a klasszikus kérdések, amelyeknek már régen a természettudományos kultúra részévé kellett volna válniuk, sem a modern fizikai legizgalmasabb, világképet formáló eredményei. Sőt, éppen ezek jutnak hangsúlyozott szerephez.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!