TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Fizikai kézikönyv műszakiaknak I-II. kötet

Fizikai kézikönyv műszakiaknak I-II. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

1242 p., 1142 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631032442

tartalom:

"A Műszaki Könyvkiadó kézikönyvsorozatának legújabb kötetét nyújtjuk át az olvasónak. Ez a kötet egyrészt tartalmazza mindazokat a fizikai ismereteket, amelyek a többi kézikönyv tanulmányozásához szükségesek, másrészt áttekinthető képet ad a fizika egészéről. Bár a könyvet minden, a fizika iránt érdeklődő szakember jól használhatja, a mű felépítése, az egyes témák arányai és részletezettsége elsősorban a mérnökök igényeihez alkalmazkodik. A könyv egyes részei önállóak: tartalmaznak ugyan utalásokat a többi részekre, de ezek figyelembevétele nélkül is érthetők. A részeken belül is erős a tagolódás, így az egy-egy probléma iránt érdeklődő olvasó nagyobb részek elolvasása nélkül is választ kaphat kérdéseire. Az eligazodást bőséges tárgymutató is segíti. A kézikönyv szerzői és szerkesztői az egyes tudományterületek kiemelkedő szakemberei. Ennek köszönhető az is, hogy számos olyanterületről kap az olvasó átfogó képet, amelyről magyar nyelvű könyv még nem jelent meg. A könyv a legújabb követelményeknek megfelelően az SI nemzetközi mértékegységrendszernek megfelelően íródott. Minden igyekezetünk arra irányult, hogy valóban jól használható, különféle igényeket kielégítő összefoglaló mű kerüljön az olvasó kezébe."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!