TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Fizikai módszerek a szerves kémiában

: Fizikai módszerek a szerves kémiában

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

297 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"A szerves kémiával foglalkozó kémikus számára alapvető fontosságú, hogy ismerje azokat a fizikai módszereket, amelyekkel valamely vegyület szerkezetét fel lehet deríteni. Ez a könyv igen ügyesen, elsősorban a vegyész és nem a fizikus szemével nézve tárgyalja e szerteágazó anyagot. Megállapítható, hogy a művet mind az idősebb kutatók, mind az üzemben dolgozó vegyészek, de még az egyetemek és technikumok vegyész-szakos hallgatói is nagy eredménnyel forgathatják. A számos kidolgozott példa igen szemléletesen, nemcsak a fizikai módszerek használhatóságát, könnyű kezelhetőségét, hanem egyenesen a korszerű kutatásban és üzemellenőrzésben való nélkülözhetetlenségét bizonyítja. Nagyon szemléletesek a könyv ábrái és táblázatai. Ezek közül különösen azok, amelyekben egyedülálló ügyességgel foglalták össze az egyes eljárások főbb jellemzőit, beleértve pl. a készülékek árát, a meghatározáshoz szükséges időt, a mérő személy szükséges szakmai felkészültségét, a műszer szervizigényét stb. A fontosabb fejezetek: az ultraibolya, látható és infravörös spektroszkópia, a mágneses rezonancia spektroszkópia, az optikai forgatóképesség, a molekulasúly meghatározási módszere, a diffrakciós eljárások, a tömegspektroszkópia és a dipólusmomentumok."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!