TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Hawking

: Hawking

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2000

Kiadó:

Elektra Kiadóház

Kategóriák:

Fizika Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Heuréka

Terjedelem:

72 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639205540

tartalom:

"Stephen Hawking talán napjaink legismertebb tudósa; Az idő rövid története világhírű sikerkönyv lett. A fekete lyukakat és a kozmológiát érintő felfedezéseit és kutatómunkáját úgy üdvözölték, mint az emberiség újabb nagy ugrását az új világ, az új korszak felé. A lehetőségek valóban határtalanok lehetnek. Hawking "nagy ötletei" örökre megváltoztatták a világszemléletünket, a kozmoszról alkotott elképzeléseinket. Annak ellenére azonban, hogy olyan gyakran felbukkannak a mai népszerű tudományos-fantasztikus irodalomban - a regényekben, filmekben és tévésorozatokban -, közülük vajon hányan tudják, mik is a fekete lyukak és mit jelentenek a következő generációnak? A Hawking című könyv lenyűgöző pillanatfelvétel Hawking életéről és munkásságáról: világosan, érthetően megmagyarázza Hawking felfedezéseinek jelentését, fontosságát, valamint azt, hogy hogyan változtatják meg életünket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!