TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Holográfia optikai alkalmazásokkal

Holográfia optikai alkalmazásokkal

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

202 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

... "Ez a könyv Viénot, Smigielski és Royer urak szakértő tolmácsolásában mutatja be a holográfiát, mint a fizikának - és nem csak az optikának - egyik élő és fejlődő ágazatát. A többi könyvtől abban különbözik, hogy egyrészt aprólékosan ismerteti a jó hologramok készítésének módszereit, és így a tapasztalattal nem rendelkezők számára elkerülhetővé teszi a szokásos kezdeti hibákat, másrészt pedig igen részletesen, a teljesség igényével tárgyalja az alkalmazásokat. Említést érdemel a gondosan kivitelezett és előkészített gazdag ábraanyag. Eddig csaknem minden esztendő meglepő és új eredményekkel gazdagította a holográfiát. Hiszem és remélem, hogy a vállalkozó kedvű fiatal kutatóknak a jövő még sok felfedezést tartogat." 1971. április Gábor Dénes a londoni egyetem professzora Holweck-díjas

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!