TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Hosszméréstechnikai zsebkönyv

Hosszméréstechnikai zsebkönyv

Szerkesztő:

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Matematika Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

949 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Ez a zsebkönyv a mai fejlettségi fokon átfogóan, tömören ismerteti a gépészeti hossz- és szögmérés technikáját. Útmutató is egyben a munkadarabok méréstechnikai szempontból helyes szerkesztésére és ésszerű ellenőrzésére. Utalásokat és tanácsokat tartalmaz a cserélhetőséget biztosító kivitel többé-kevésbé bonyolult kérdéseiben. Példákat mutat be hengeres vagy kúpos alakú, síklapú elemeken, meneteken, fogaskerekeken felmerülő mérési feladatok megoldására. Ismerteti a korszerű műszereket. Vázolja a mérés helyes megszervezésének módozatait. A műhelyi méréssel foglalkozó szakemberek munkáját megkönnyíti a könyv számos DIN szabvány ismertetésével (a kapcsolatos MSZ számok idézésével), a közölt táblázatokkal és áttekintésekkel. A helyes mérés, továbbá a selejtmegelőzés a legjobb út a minőség biztosítására, valamint a gazdaságosabb termelés és a jobb exportlehetőségek elérésére. Ezt az utat a könyvben a legkiválóbb német szakemberek mutatják meg."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!