TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Ipari elektronika

: Ipari elektronika

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Ipar Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

533 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az eredeti mű Amerikában három kiadást ért el rövid idő alatt. Ez mindenekelőtt annak köszönhető, hogy a szerző igen könnyen, érthető módon magyarázza meg az elektronika bonyolult összefüggéseit, szemléletesen mutatja be az elektronikus készülékek felhasználási lehetőségeit és az adott feladatok megoldására alkalmas elektronikus áramkörök kialakítását. A könyv gyakorlati értékét nagymértékben növeli az a tény, hogy a szerző nagy súlyt helyez a korszerűségre, és ahol csak lehet, a legújabb félvezető eszközök figyelembevételével oldja meg a problémákat. A könyv 32 fejezete lényegében a következő anyagot dolgozza fel: az elektronika alapelemei, ezek működése és szerepe az áramkörökben; késleltető kapcsolások; elektroncsöves, tranzisztoros és mágneses erősítők, nagy áramok vezérlése, hegesztő berendezések; kapcsolóáramkörök; világítás- és fűtésszabályozás; többfázisú erősáramú egyenirányítók; nagyfrekvenciák ipari alkalmazása, elektronikus hevítés; hőmérsékletszabályozás; jelző- és vezérlőberendezések vizsgálata, elektronikus mérőműszerek, nemelektronikus kapcsolási elemek."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!