TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Lavallai napló

: Lavallai napló

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Múzsák Közművelődési Kiadó

Kategóriák:

Fizika Művelődéstörténet Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

252 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Korunkban a természettudomány és a technika az egyén és társadalom életének meghatározójává vált. Méghozzá oly mértékben, hogy az gyors meggondolásokat és mondhatni azonnali cselekvést sürget. Válaszúton állunk. Ha azt akarjuk, hogy a világ otthonunk, emberi életünk tere legyen, először meg kell ismernünk ezt a világot. S ha már megismertük, meg kell tanulnunk úgy élni benne és vele, hogy egymást ne deformáljuk; a természet minden meggondolatlan torzító hatást túlél. Legfeljebb megbomlanak meglévő egyensúlyai, átrendeződik. Egyes részei és formái előtérbe kerülnek mások rovására. Az ember pedig a természet része, nagyon szűűk határok között viseli el a torzulásokat. Jelen kötet és majdani folytatásai cseppnyi segítséget akarnak adni a világ megismeréséhez és az egyensúlyok megtartásához."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!