TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Villamosenergia-rendszerek stabilitása

, : Villamosenergia-rendszerek stabilitása

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

304 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963103285x

tartalom:

˝A stabilitás problémája a villamos energia-szolgáltatásban közel háromnegyed évszázaddal ezelőtt jelentkezett első ízben. Az azóta eltelt időszakban nagymértékben kiszélesedett és határ tudományokkal került viszonylag szoros kapcsolatba. Ezzel egyidejűleg lehetett ugyanakkor megfigyelni az erőteljes specializálódást: villamosenergia-rendszerek stabilitását ma már önálló diszciplínának tekintik. Feladatunk nem volt könnyű, minthogy igen kiterjedt, sokágú problémakör tárgyalását tűztük ki célul. Tekintetbe véve azt, hogy a stabilitás egyes részletkérdései, a problémák értelmezése és tárgyalása terén a nemzetközi szakirodalom messzemenően nem egységes, szükségesnek tartottuk viszonylag részletesen foglalkozni a problémakör kialakulásával. Ennek alapján könnyebben érthető meg a jelenlegi helyzet sokoldalúsága is. Az általános jellegű ismereteken kívül széles teret szenteltünk a hazai - és ezen belül saját- kutatási eredményeinek ismertetésének olyan helyeken, ahol azok szervesen beilleszthetők voltak az általános tárgyalás menetébe.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!