MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
A mi 20. századunk. Magyarország képes albuma

A mi 20. századunk. Magyarország képes albuma

Szerkesztő:

Kiadás:

Kisújszállás, 2009

Kiadó:

Pannon-Literatúra Kft.

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Magyar történelem Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szalay Könyvek

Terjedelem:

190 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639555143

tartalom:

˝Sorsfordító eseményekben bővelkedő, viharos évszázad van mögöttünk. A magyar nemzet az elmúlt száz évben gyászolt királyt, robbantott ki forradalmakat, végigharcolt két világháborút, s két ízben is kikiáltotta a köztársaságot. [...] A kötethez közel kétszáz, jegyzetekkel ellátott fényképet válogattunk össze; történelmi alakok, meghatározó politikusok, halhatatlan művészek és emberfeletti teljesítményekre képes sportolók tekintenek ránk a lapokról. Ferenc József, IV. Károly, Horthy Miklós, Rákosi Mátyás, Kádár János éppúgy alakították Magyarország történetét, mint Nagy Imre vagy Antall József. Büszkék lehetünk rá, hogy Magyarország olyan művészeket, tudósokat és kiváló sportolókat adott a világnak, mint Bartók Béla, József Attila, Szent-Györgyi Albert, Kodály Zoltán, Teller Ede, Szabó István, Hajós Alfréd, Polgár Judit, Puskás Öcsi, Fa Nándor nevét ma is mindenhol ismerik. Minden egyes fotónak megvan a maga históriája: a kamera által megörökített képek epikus történeteket mesélnek a halhatatlan szabadságvágyról, emberi sorsokról tanúskodnak, örömódákat zengnek a világraszóló diadalokról, vagy torokszorító balladák által emlékeztetnek minket drámai veszteségeinkre.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!