MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Izrael

: Izrael

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Biográf Kiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Közel-Kelet Utazás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637943994

tartalom:

IZRAEL a próféciák és az ellentétek országa. Bibliai föld, ahol lépten-nyomon a több mint ötezer éves múlt emlékeire találunk. A modern épületek mellett ókori erődök, római amfiteátrumok, bizánci templomok és a keresztes hadjáratok idején épült várak romjai bukkannak elő. Felső-Galilea, az olaj- és gyümölcsfák földje, Szamária hepehupás tája, a kopár hegyek, a terméketlen sivatagok és a hívogató tengeri öblök mind Izrael lenyűgöző természeti adottságának és ősi múltjának beszédes bizonyítékai. A húsz évszázados szétszóratásban élő zsidó nép álma vált valóra Izrael államban. Ez a mikrokozmosz számtalan olyan kultúra és civilizáció találkozási pontja, melyeket a bibliai próféták ígérete vonzott erre a tájra. Kibucok százai tanúskodnak egy új életforma születéséről. Több évszázados elhagyatottság után a föld végre újra termékeny, és az egykor kopár tájakat ma virágzó narancsligetek borítják. A Szentföld nemcsak az ókori történelem és a lélegzetelállító természeti szépségek földje, de egyben ember formálta táj is, amely hű képet fest a napjaink világában olyjelentős szerepet játszó fiatal államról, Izraelről.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!