SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Az olthatatlan tűz

: Az olthatatlan tűz

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

300 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Hosszú évszázadok során hol a császáré, hogy a hercegé, hol a királyé, sőt úgy is fordult, hogy a sorsát önmaga intéző polgárok összességéé volt ez a darab föld, ez a televény síkság: a lilás szántások s a kacskaringós, szűkmedrű folyó, mely átszeli, a falu, mely a folyó partján meglapul, s a híd, mely átvezet felette. Az egyik békekötéstől a másikig ölték, gyilkolták pusztították egymást. Nem egyszer ott rohadt a termés lábon, asztagban a földeken, s nem egyszer ott porladt vele a földnek gazdája is. A falu porrá éget, újra épült; rommá lőtték, megint csak fölépítették. Szép gót temploma pusztult, töredezett; Túl a folyón, vagy másfél mérföldnyire onnan, ősrégi apácazárda áll óriási szép park közepén, rostélyformát építve, mint az Escurial. Idők bűneit s viszontagságait megszenvedte az is...

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!