SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Az út szerelmese

: Az út szerelmese

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1942

Kiadó:

Renaissance Könyvkiadóvállalat

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

248 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A legritkább élményeknek, Afrika vagy Délamerika tájainak és erkölcseinek minden fellengzéstől mentes, józan és világos bemutatása, erről szól ez a regény, a kalandot már rég átélt, s az utazástól visszavonult férfi érett és szenvedélytelen hangsúlyával. Ilymódon az olvasó úgy kezd a könyvbe, mint egy kalandregénybe s csak a végén fedezi föl, hogy a kalandregény mögött egy darab valóságos élet, sőt komoly tanköltemény is rejlik. Constantin-Weyer nemcsak regényíró: mint hősének, Pascalnak, neki is sok mestersége és foglalkozása volt már életében. Volt már cowboy Amerikában, hős katona a világháborúban, angol tanár egy francia középiskolában, s kisbirtokos, azon a középfranciaországi tájon, amelynek évekkel ezelőtt egész kötet leírást szentelt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!