SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Márvány-vágtatás

: Márvány-vágtatás

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

110 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A mai belga irodalom nagy nevei közül alighanem a Robert Goffiné a legismertebb az egész világon. Költő, esszéíró, regényíró, nagyon termékeny és nagyon sokoldalú. Jogot végzett, és hosszú éveken át ügyvédi foglalkozásnak és írói hivatásának egyszerre kellett megfelelnie. De már tizennyolc éves korában megjelenik első verseskötete. A másodikat élete egyik nagy szenvedélye, a dzsessz ihleti. S miközben életre szóló nagyhatású barátságokat köt – Cendrars-szal, Jules Romains-nel, majd Aragonnal –, sorra jelenteti meg versesköteteit, s olyan esszéket ír, amelyek egyikéről, a Rimbaud-ról szólóról, Cocteau azt írja, hogy Goffin az egyetlen, aki pontosan megértette Rimbaud-t.
A háború alatt náciellenes lapot szerkeszt, majd hosszú hányattatás után Amerikába menekül: tevékeny és eredményes itt is, mint mindig – irodalmi díjat nyer a belga ellenállásról szóló könyvével.  

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!