SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Róza

: Róza

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

208 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Van a mese-térképen egy kicsi, de jól szervezett ország: hadserege messze földön híres a vasfegyelméről. És ennek a mintahadseregnek néhány katonája egyszer csak hallatlan függelemsértésre vetemedik: kimenőjéről nem tér vissza szolgálati helyére. Megindul az ugyancsak mintaszerűen megszervezett nyomozás, de minduntalan zsákutcában torkollik - se égen, se földön nem lelik az eltűnt katonákat, mintha csak a föld nyelte volna el őket, mígnem a szálak egy szép napon a gyönyörű Róza kocsmájához vezetnek... De a helyzet még mindig oly talányos, hogy megoldására egy börtönbüntetését töltő nemzeti hősnek, a rendszer első számú közellenségének segítségéhez kell folyamodni... A különös nevű hős el is hatol a rejtély forrásáig, és elbűvölten felkiált: ˝Szörnyű titok tudója lettem. Láttam az életet, s tudom az odavezető utat.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!