SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Valaki a hegyekből. Ennemonde

: Valaki a hegyekből. Ennemonde

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Révai Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világsikerek

Terjedelem:

203 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Albin és Angéle megragadó szerelmi történetét Amédé, az öreg summás meséli el, egyszerűen, mégis költőien, ízesen, feledhetetlenül. Albin, ez a szájharmonikával embert, állatot bűvölő, szép szál baumugnes-i legény új életet hoz a komor, elátkozott tanyaházba, ahol a gazda és felesége keserű szégyennel rejtegeti "bukott" lányukat. Előítéleteiken, céltalan begubózásukon győz a két fiatal egészséges szerelme, felszabadult boldogsága. Az Ennemonde hetvenöt éves író új könyve: egy Avignon közelében lévő zord és gyönyörű fennsík tanyavilágába vezet el minket. Ennemonde Girard, ez a háromszoros gyilkos - köztiszteletben álló családanya - a főszereplő, aki tisztes öregkort ért meg, anélkül, hogy lelepleznék. De közben számos meghökkentő, furcsa figurával is találkozunk, és csodálatos tájleírások, költői remeklések során pillanthatunk bele abba a hegyi világba, amely évtizedek óta táplálja Giono sajátos írásművészetét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!