TÖRTÉNELEM / Franciaország története kategória termékei
Robespierre

: Robespierre

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Franciaország története Regény, elbeszélés Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

433 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

1794. július 28-án ujjongva ordítozó tömeg nézte, amint Maximilien Robespierre levágott feje a nyaktiló fűrészporos kosarába hullott. Aztán szétoszlott a csődület, és senkinek sem jutott eszébe akkor, hogy a nagy francia burzsoá forradalom kimúlásának volt a szemtanúja. A kor legradikálisabb fordulatát végrehajtó jakobinusok helyébe a nagyburzsoázia lépett, amely vérbe fojtotta a forradalmi nép vívmányait, s örökségéből nem hagyott meg mást, csak azt, amiből előnyöket kovácsolhatott magának. A. Levandovszkij könyve nem csupán Robespierre-nek, a jakobinusok vezéralakjának életrajza, hanem egyben a francia forradalom eseményeinek lelkiismeretes munkával megírt krónikája is, minthogy Robespierre élete a legszorosabban összefügg a francia forradalom történetével.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!