GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A dikalcium-ortoszilikátok polimorfizmusa és alkalmazása a komplex ásványvagyon-gazdálkodásában

: A dikalcium-ortoszilikátok polimorfizmusa és alkalmazása a komplex ásványvagyon-gazdálkodásában

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Kémia Bányászat

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A kémia újabb eredményei

Terjedelem:

330 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630530155

tartalom:

"A monográfia egy nagy mennyiségben képződő másodlagos nyersanyagnak, a pernyének komplex hasznosítását tárgyalja. A hatvanas-hetvenes években végzett kutató-fejlesztő munka eredményeit mutatja be, elsősorban a szerzőnek o tárgyban a Krakkói 13ányász-Kohász Akadémián benyújtott és megvédett egyetemi magántanári habilitációs értekezésére támaszkodva. Kapolyi László a pernyehasznosítás rendszerében a pernyének mind fizikai, mind kémiai, mind ásványtani tulajdonságait figyelembe veszi. Az alumínium-szilikátok, ezen belül a pernye legmagasabb szintű felhasználási variánsával, a timföldre és cementre történő komplex feldolgozásával kapcsolatban olyan, a kutató és gyakorlati szakemberek számára egyaránt fontos ismereteket közöl, amelyek más típusú másodlagos nyersanyag hasznosításánál is figyelembe vehetők. Mellékletként bemutatja az alumínium-szilikátok komplex feldolgozására kidolgozott rendszermodellt és annak számítógépes megoldásait, s ezzel értékes információt nyújt a számítástechnikában jártassak számára is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!