GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A tőkés gazdaság a második világháború után

: A tőkés gazdaság a második világháború után

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Szikra

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Gazdaságtörténet Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

318 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Magyar olvasóim bizonyára furcsálni fogják, hogy ebben a könyvben, noha magyar ember a szerzője, olyan kevés említés történik Magyarországról. Ennek a magyarázata egyszerű. Ez a könyv semmiképp sem törekszik a háborús és háború utáni tőkés társadalmi rend gazdasági eseményeinek leírására. A könyv célja a kapitalizmus gazdasági rendszerében a háború folytán Létrejött változásokat teoretikusan megvizsgálni és megvilágítani. Az egyes országokról adott tények és számadatok csak az elméleti megállapítások alátámasztására szolgálnak. Ilyen körülmények közt az adatok kiválasztásánál két szempont kellett, hogy vezessen: olyan országok adatait kellett első sorban adni, amelyek a mai tőkés termelő rendben döntő jelentőséggel bírnak, mint az Egyesült Államok, Anglia, Franciaország, Németország; a kis országok közül pedig azoknak az adatait, amelyek a tárgyalt elméleti tételeket különösen világosan igazolják-, vagy esetleg valami okból kivételt képeznek."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!