GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A világélelmezési válság. A prognózisok dilemmái

: A világélelmezési válság. A prognózisok dilemmái

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Statisztika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

401 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Ez a könyv nem egyedüli igaznak vélt válaszokat kíván adni a világélelmezési válsággal és az emberiség jövőbeli élelmiszer-ellátásával kapcsolatban fölmerülő kérdésekre. Erre ma még senki sem vállalkozhat. A tények, az adatok, a tendenciák, a vélemények és a lehetőségek bemutatásával viszont félreérthetetlenül kirajzolódik Sárkány Pál meggyőződése: a világ közeli és távolabbi jövőjének egyik legnagyobb gondja, az élelmezés kérdése megoldható. A szerző a legkülönbözőbb felfogású, nézőpontú és mondanivalójú forrásmunkák ütköztetésével és lényegre törő elemzésével igyekszik alátámasztani véleményét. Okfejtéseiben olvasmányos, könnyen követhető formában tárja az olvasó elé a gyakran súlyos és összetett mondanivalót. Könyvében mindvégig következetesen érvényesíti korábbi műveit is fémjelző felfogását: tudományos igényességgel megalkotott művet bocsát a szakmai közönség rendelkezésére, egyben vezérfonalat nyújt a korunk világproblémái iránt érdeklődő széles olvasótábor számára.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!