GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A világgazdaságtan I. kötet

: A világgazdaságtan I. kötet

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Aula Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

947 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963921535x

tartalom:

A könyv első kiadása 1996-ban az EKOTÉKA '96 gazdasági és jogi szakkönyvkiállítás és vásáron az Év Szakkönyve nagydíját nyerte. A Magyar Tudományos Akadémia folyóirataiban megjelent recenziók szerint a könyv "az utóbbi évtizedek egyik legjelentősebb szakkönyve, "magnum opus", amelyet kézikönyvként és tankönyvként egyaránt évtizedekig fognak referenciaként használni. A szerző legfőbb érdeme tudományfilozófiai és elmélettörténeti szempontból a bármiféle kizárólagosságra törekvésnek és ideologikus értékeléseknek az elutasítása, a különféle elméleti irányzatok eredményeinek és fogyatékosságainak tárgyilagos bemutatása; az oktatás szempontjából a szintézisre törekvés és a konstruktív kritikai szemlélet mellett a verbális és a matematikai levezetések egymást jól kiegészítő felhasználása; a kész doktrínák és sémák elfogadása helyett a kétkedésre és önálló gondolkodásra késztetés." A nagysikerű könyv most az első kiadásénál is gazdagabb tartalommal, újabb elméleti és gyakorlati témákkal bővítve, ismeretanyagát és szerkezetét tekintve is korszerűsítetten, a Világgazdaságtan új szakkönyvsorozat első köteteként jelenik meg. A sorozat további köteteiben a téma legkiválóbb hazai szakértői elemzik a globális fejlődés és a nemzetközi gazdaságdiplomácia aktuális kérdéseit, valamint az egyes világgazdasági régiók fejlődésének különös és specifikus vonásait.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!