GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Adó-, társadalombiztosítási- és vámismeretek

Adó-, társadalombiztosítási- és vámismeretek

Szerző:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

LSI Oktatóközpont

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Tankönyv Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

260 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Mindennapi életünket átszövik a jogszabályok, amelyek közül különösen érintenek bennünket a tankönyvben ismertetett adó- és társadalombiztosítással kapcsolatosak. Az olvasók szűkebb tábora kerül kapcsolatba munkája során a vámjogszabályok speciális kérdéseivel. Nyelvezetük a nem jogalkotó számára nehézkes, ezért igyekeztünk közérthetőbbé tenni, esetenként lényegesen lerövidítve megírni az egyes fejezeteket. Reméljük, hogy segítünk eligazodni a jogszabályok szövevényes világában. A könyv segít megérteni, hogy az általunk befizetett közterhek, adók hogyan kerülnek be az államháztartás vérkeringésébe, milyen célt szolgálnak a befizetések. A joganyag ismertetése mellett néhány számszerű példát is bemutatunk. A jogszabályok gyakori változása miatt azonban ezek a feladatok nem teljes körűek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!