GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Az 5. alapelv. A tanuló szervezet kialakításának elmélete és gyakorlata

: Az 5. alapelv. A tanuló szervezet kialakításának elmélete és gyakorlata

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

464 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637525157

tartalom:

˝A vállalatvezetőknek életbevágóan fontos, hogy cégük erős, versenyképes és sikeres legyen. E célok eléréséért minden tőlük telhetőt megtesznek, olykor mégis kudarcot vallanak. MIÉRT? Mert csak azzal szerezhetnek hosszú távon is fenntartható előnyt versenytársaikkal szemben, ha gyorsan, kitartóan és szervezetten tanulnak. A könyv szerzője, Peter M. Senge rendkívül izgalmas és hatásos módszert dolgozott ki a "tanuló szervezet" megteremtésére. AZ ÖTÖDIK ALAPELV olyan szervezetet tár elénk, amelyben az emberek szüntelenül fejlesztik képességeiket, amelyben állandóan új gondolatok születnek; amelyben a cselekvések irányát a közös célok szabják meg, és amelyben az emberek folytonosan azt tanulják, hogy miként tudnak együtt tanulni. A könyv meggyőző erővel bizonyítja, hogy a "tanuló szervezetek" sokkal többre képesek, mint a hagyományos, hierarchikus felépítésű vállalatok és intézmények.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!