GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Bevezetés a devizapiacokra

: Bevezetés a devizapiacokra

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

195 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632240944

tartalom:

"Titokzatos világ - egy végtelenül egyszerű ügylet körül. A nemzetközi gazdasági-pénzügyi kapcsolatok sine qua nonja - pedig csupán szükséges rossz. A világ egyik legnagyobb, legtökéletesebb piaca, mely talán a legkiismerhetetlenebb is egyben. Mindez elmondható a devizapiacokról. A laikus számára titokzatos, misztikus világ, sokszor látványos külsőségekkel. Villódzó képernyők, izgatottan hadonászó, jól fésült, fehéringes-nyakkendős üzletkötők, rejtélyesen emelkedő és zuhanó árfolyamok, a háttérben felsejlő, ki tudja honnan hová áramló súlyos milliók, mesés nyereségek és óriási bukások... Pedig e világ középpontjában egy rendkívül egyszerű kereskedelmi ügylet áll: az egyik deviza meghatározott mennyiségét egy bizonyos összegű másik devizára cserélem. Egy sima adásvétel. Ez a könyv bevezeti az Olvasót a devizapiacok világába. Megismerteti a legfontosabb fogalmakkal, a piac szerveződésével, felépítésével, főbb szereplőivel, játékszabályaival. Összefoglalja az árfolyamok alakulására ható legfontosabb tényezőket, példákkal illusztrálva bemutatja a fő devizapiaci üzlettípusokat, szól a bennük rejlő kockázatokról, s végül a hazai devizapiaci fejleményekről. A Tisztelt Olvasó ne várjon nagy elméleteket, hosszú értekezéseket; a megközelítés kifejezetten gyakorlatias lesz. A könyv afféle praktikus útikalauz kíván lenni a devizapiacokkal ismerkedők számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!