GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Mi a bőgés? Ne akarj tökéletes lenni - legyél inkább látható!

: Mi a bőgés? Ne akarj tökéletes lenni - legyél inkább látható!

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

217 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637525904

tartalom:

"Bátorság kell ahhoz, hogy azt tegyük, amit szeretnénk. A környezetünk gyakran egész mást vár el tőlünk." "Az időnk 99%-át arra fordítjuk, hogy átlagosak legyünk. A figyelemfelkeltő dolgok egy pillanat alatt történnek." "Néha ott bukkanunk figyelemfelkeltő újításokra, ahol a legkevésbé számítunk rá." Mi a bőgés? Mi az a nagy dobás, amitől egy céget, terméket, akciót észre lehet venni még ebben a korban is, amikor már "minden tehén lila"? Hogyan legyünk láthatóak a harsány reklámokkal teli világban? A fenti idézetek ebből az ötletparádét felvonultató könyvből valók, amely sokszor humorral átitatva, másszor pedig nagyon is komolyan ismertet meg bennünket a figyelemfelkeltés új módozataival, vagy éppen az új ötletekhez vezető nyitott, kreatív üzleti gondolkodásmóddal. A Mi a bőgés? ösztönző hatású történetei arról szólnak, hogyan válhatunk láthatóvá, hogyan hívhatjuk fel magunkra a figyelmet valami aprósággal, amire mindenki felkapja a fejét -szellemes kis ötlet merész újítás, a tevékenységi körén túlmutató gesztus vagy rokonszenves cselekedet révén. A könyv készítése során egyetlen tehénnek sem esett bántódása. A szerzők a szerzői jogdíjak 100%-át jótékonysági szervezeteknek ajánlják fel.

leírás:

Mérete: 13 × 17 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!