GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Controlling: a sikeres vezetés eszköze

: Controlling: a sikeres vezetés eszköze

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

227 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632225481

tartalom:

"A vállalatok vezetésének sikeressége nagymértékben függ attól, hogy rendelkezésre állnak-e a megfelelő vezetési eszközök a döntések támogatásához, és biztosítható-e az adekvát információszolgáltatás. Egy megfelelő navigációs rendszer nélkül a vállalat könnyen zátonyra futhat. Ennek elkerülése érdekében tudatosan felépített információs és döntési rendszerekre van szükség. Ilyennek tekinthető a fejlett ipari országokban szélesen elterjedt és kiváló hatékonysággal működő controlling is mint a modern vállalatvezetés szilárd és elengedhetetlen része. A controlling nem más, mint a vezetés részfunkcióinak összessége, amelyben az információszolgáltatás biztosítja a tervezési és ellenőrzési rendszer összehangolt, koordinált működését. A controlling-tevékenység elősegíti a környezeti változásokhoz való rugalmas alkalmazkodást és megteremti a vállalati részfolyamatok koordinált együttműködését. A már említett navigáció ilyen értelemben nem más, mint tervezési-ellenőrzési módszerekkel, számításokkal és különböző elemzésekkel alátámasztani a vállalatvezetés akcióit, innovatívan elősegíteni és biztosítani a szükséges információkat a vállalatvezetés gyors és rugalmas döntéseihez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!