GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Érvényesülés. Amerikai karrier-iskola

: Érvényesülés. Amerikai karrier-iskola

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1938

Kiadó:

Bárd Ferenc és fia

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

362 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Tizenkét olyan dolog, amivel ez a könyv számodra majd szolgál 1. Kilendít a kitaposott szellemi kerékvágásból; új gondolatokat, új célkitűzéseket, új becsvágyakat ébreszt. 2. Képessé tesz arra, hogy gyorsan és könnyen szerezz barátokat. 3. Növeli a népszerűségedet. 4. Segít megnyerni az embereket a te gondolkodásod számára 5. Növeli a befolyásodat, tekintélyedet és intézkedési képességedet. 6. Képessé tesz új ügyfelek, új vevők szerzésére. 7. Növeli keresőképességedet. 8. Alkalmassá tesz arra, hogy jobb eladó és jobb irányító légy. 9. Segít abban, hogy megfelelően intézd el a panaszokat, elkerüld a vitákat, simává és kellemessé tedd kapcsolataidat az emberekkel. 10. Jobb előadót, sokkal szórakoztatóbb társalgót farag belőled. 11. Megkönnyíti a lélektan elveinek napi munkában való alkalmazását. 12. Segít abban, hogy lelkesedést kelts munkatársaid közt."

leírás:

Kötése megtört.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!