GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Európa sorsa. Az öreg hölgy és a bika

: Európa sorsa. Az öreg hölgy és a bika

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Politika Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

480 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639686144

tartalom:

"Európa modellválasztási kényszer elé került, miközben állandó defenzívában próbálja megtartani nemzetközi pozícióit, és úrrá lenni belső gazdasági és társadalmi problémáin. Az egyik előremenekülési stratégia erre az integráció szélesítése, egy másik az integráció mélyítése (kétsebességes Európa), de egyre gyakoribbak a globalizáció ellenes protekcionista törekvések is. De könnyen beigazolódhat, hogy egyik út sem vezet a sikerhez. Fel kell tenni a kérdést, hogy vajon az integráció (amelynek népszerűsége történelmi mélypontra jutott) meddig jelenthet megoldást, vagy legalább segítséget a kontinensnek, és mik azok a problémák, amire ez sem szolgálhat megoldással. Egyáltalán mire jó az integráció? Ehhez először is fel kell tárni a globális és kontinentális gazdasági és társadalmi kihívásokat. A könyv az európai kontinens jövőjéről és a nyaktörő globális versenyben való kilátásairól szól. A verseny itt nem csak gazdasági versenyt jelent: az európai "kultúrkör" történelmi esélyeiről, a rá leselkedő veszélyekről, és a kitörési lehetőségeiről ugyanúgy szó esik."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!