GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Kockázat és biztonság

: Kockázat és biztonság

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Gazdaságtörténet Környezetvédelem Ipar

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Értekezések, emlékezések

Terjedelem:

119 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963053567x

tartalom:

"A könyv az energiaellátással együtt járó kockázatok reális megítéléséhez kíván hozzájárulni. A valós és vélt veszélyek elhatárolására törekedve áttekinti a technika veszélyes hatásait, és összehasonlítja azokat a természetes eredetű veszélyekkel. Javaslatot tesz a technikai eredetű veszélyek célszerű csoportosítására és a kockázatok tárgyalási módszerére. Bemutatja a veszélyes hatások érvényesülésének módját, a terjedés tárgyalásához alkalmazott hatásláncokat és modelleket. Összegyűjti az egészségi ártalmakra vonatkozó irodalmi adatokat, a természet károsításáról rendelkezésre álló ismereteket, különös tekintettel a környezetszennyezésre. A társadalmi kockázat megítéléséhez az egészségi ártalmakon túlmenően a természeti, gazdasági és társadalmi következményeket is figyelembe veszi. Bemutatja a társadalom védekezési lehetőségeit a kockázatokkal szemben, különös tekintettel az energetika speciális kérdéseire, és a társadalmi szerepvállalásra a döntésekben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!