GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Kontrolling rendszerek tervezése

, : Kontrolling rendszerek tervezése

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

KJK-Kerszöv

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

409 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632245636

tartalom:

"A kézikönyv a kontrolling rendszerek kialakításához kíván fogódzót adni gyakorló vezetőknek, kontrolling szakembereknek és mindazoknak, akik a téma iránt érdeklődnek. A mű az alapoktól tárgyalja a kontrolling rendszerek minőségét meghatározó tényezőket. A számviteli, vezetői számviteli, költséggazdálkodási és tervezési alapismeretekből kiindulva részletesen bemutatja egy kontrolling rendszer kiépítésének logikai lépéseit, különös tekintettel a költségvetés-tervezésre és a stratégiai tervezésre. A kiadvány segítségével az Olvasók könnyebben tekinthetik át a tervezési rendszerek működési logikáját, miközben olyan kapcsolódó témákról is információhoz jutnak, mint az értékalapú vezetés és a balanced scorecard módszertana. A könyv ötletekkel szolgál ahhoz is, hogy milyen döntéseket kell meghozni egy kontrolling rendszer kiépítéséhez és hatékony működéséhez. Ez a mű a korábbi "Vezetői kontrolling" című munka bővített, átdolgozott kiadása. A szerzők a sikeres első kiadást követően arra törekedtek, hogy a kontrolling rendszerek kiépítésével és működtetésével kapcsolatban mind átfogóbb képet tudjanak nyújtani az Olvasóknak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!