GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Korunk turizmusa

: Korunk turizmusa

Kiadás:

h. n., 1982

Kiadó:

Panoráma

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Útikönyv Szociológia Utazás Egészségügy Kereskedelem Vízügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

362 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632432541

tartalom:

Ez a népszerű formában, tudományos igényességgel megírt könyv a turizmusban részt vevők és az idegenforgalmat szervezők szemével egyaránt vizsgálja korunk turizmusának legérdekesebb kérdéseit. Ennek során többek között választad arra, hogy milyen szerepet tölt be az üdülés, víkendezés és kirándulás mai életünkben, mennyi pénzt, időt fordítunk ilyen célra, mitől függ az üdülés sikere? Milyen sajátosságok jellemzik a fiatalok és az idősek, a férfiak és a nők, a vidékiek és a városiak, a magas és az alacsony jövedelműek, az autóval és nyaralóval rendelkezők és a nem rendelkezők, a fizikai dolgozók és a szellemiek utazásait? Az egészség megőrzéséhez, betegségek leküzdéséhez, szervezetünk regenerálódásához milyen módon járul hozzá leginkább az üdülés?Mi jellemzi a kiemelt üdülőterületeket? És még sok más kérdésre igyekszik választ adni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!