GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Lineáris algebra

, : Lineáris algebra

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A lineáris algebra a matematikának viszonylag új, de a régi ismeretekhez erősen kötődő ága. Gyökerei mélyen visszanyúlnak az algebra, a geometria és az analízis területére. Alapjaiban a klasszikus halmazelmélet elemeire épül. Jellemző rá, hogy az említett tudományágak számos fogalmát elvonatkoztatja konkrét tartalmától és kiemeli azt, ami bennük közös.Ezekre aztán olyan általános tételeket mond ki és bizonyít, amelyek lehetővé teszik a matematika látszólag egymástól távol eső területein fellépő problémák egységes tárgyalását. A kérdéseknek ez az új megközelítése számos - korábban meg nem oldott vagy nehezen kezelt probléma - vizsgálatát leegyszerűsítette."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!