GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Makulátlan tanácsadás. Útmutató a szervezeti változásokhoz tanácsadóknak, ügyfeleknek, vezetőknek

: Makulátlan tanácsadás. Útmutató a szervezeti változásokhoz tanácsadóknak, ügyfeleknek, vezetőknek

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

375 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637525734

tartalom:

"A tanácsadó feladata egyre inkább az, hogy adott helyen önmagát szükségtelenné, vagyis az ügyfelet képessé tegye arra, hogy a tanácsadó távozása után is megfelelő helyzetértékelést végezzen, jó kérdéseket tegyen fel, és a legjobb megoldásokat válassza. Peter Block ezt a szerepet segíti. Kiemelt hangsúllyal szerepel az a felismerés, hogy a szervezet tagjainak valódi bevonása nélkül lehetetlen sikerrel szembenézni a növekvő kihívásokkal. Az érzelmek tények, a személyes hozzáállás döntő jelentőségű, az emberi tényező a high-tech világban is meghatározó. A címben megfogalmazott makulátlanság a szakmai igényességen túl arra is utal, hogy érdemes nyíltan és elfogulatlanul beszélnünk a tanácsadás etikájáról, józanul tekintenünk a szakmával kapcsolatos gyanakvásokra, az üzleti érdek és a szolgálat ellentmondására. A könyv gazdag tartalmát világos forma segíti, az összefoglaló ellenőrző listák praktikus emlékeztetőül szolgálnak. A magyar szöveg hitelességére pedig a szakmabeli fordító a garancia. A Makultálan tanácsadás megkerülhetetlen a tanácsadó számára, de az ügyfélszervezetek és vezetőik ugyanolyan haszonnal forgathatják."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!