GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Minőségmenedzsment a felnőttképzésben

: Minőségmenedzsment a felnőttképzésben

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

TÜV Rheinland Akadémia

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

165 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632140230

tartalom:

˝A hazai felnőttképzés intézményei a minőségirányítás úttörő korszakát élik. Döntő többségükben külső tanácsadó irányításával létrehozták saját rendszerüket, amelyek jelentős részére (személyes tapasztalataim szerint is) igaz a könyv szerzőjének megállapítása: "Gyakran találkozhatunk izzadtsággal összehozott látszatmegoldással, kínkeservvel kidolgozott szabályozásokkal, értelmetlen kimutatásokkal, dokumentum halmazokkal." A könyv értékét egyrészt éppen az jelenti, hogy a már működő minőségirányítási rendszerek korszerűsítéséhez ad jól használható ötleteket, javaslatokat, másrészt azok a kollegák, akik mostanában akarnak nekivágni a minőségirányítási rendszer kidolgozásának, konkrét, gyakorlatias, életszerű példákat találhatnak a rendszer felépítéséhez. Mivel a minőségmenedzsment mindig megújuló, folyamatos feladatot jelent, minden képzésben érdekelt intézmény számára ajánlható "minőségirányítási kézikönyv" a Minőségmenedzsment a felnőttképzésben.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!