GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Public Relations a gyakorlatban

: Public Relations a gyakorlatban

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

306 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A gazdasági vezetők munkájának jellege az utóbbi hónapokban megváltozott: nem csupán termelési, hanem értékesítési kérdésekben is önállóan kell dönteniük. Komolyan és differenciáltan kell figyelembe venniük a vásárlók véleményéi. A vásárlás a legtöbb termék esetén bizalmi természetű. A vevő az esetek legtöbbjében nem mehet az előállítóhoz, hogy meggyőződjön: kinek a készítményét vásárolja meg. A termék ugyan önmagáért beszél, de nem a termékből akar a vásárló következtetni az előállítóra, hanem megfordítva. Számára a termék használhatósága a fontos, és éppen ezért vásárlás előtt akarja ismerni az előállítót, számítva arra, hogy így nem fog csalódni a készítményében sem. Ezt a törekvést ugyan nem fogalmazták így meg sem a termelők és még kevésbé a vásárlók, hiszen ez ösztönös, de a tudatos felismeréshez előbb utóbb mindenkinek el kell jutnia. Ez mindkét fél érdeke. Ezt a törekvést tudatosan érvényesíti a public relations, amire ösztönös és nem is eredménytelen kezdeményezések már nálunk is megfigyelhetők. Először a külkereskedelem munkájában jelentkezett a public relations mint követelmény.
Az eddigi tapasztalatokat és a nemzetközi szakirodalom megállapításait foglalja össze kötetében a szerző, aki évekig a Magyar Kereskedelmi Kamara public relations szakembere volt.
"

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!