GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Üzletkötő-kalauz

, : Üzletkötő-kalauz

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Bagolyvár Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

315 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639447463

tartalom:

"Az üzletkötők leggyakrabban feltett két kulcskérdése a "Hogyan adhatok el még többet?" és a "Mit tehetek, hogy elhárítsam az ellenvetéseket?" Az üzletkötői tréningek terén szerzett több mint hatvanéves tapasztalat alapján állítjuk, hogy ezekre a kérdésekre egyetlen válasz létezik: Egyszerűen tanuld meg, hogy kell eladni! A világhírű Dale Carnegie értékesítési tréning bevált és időtálló technikái most első ízben könyv formájában is hozzáférhetőek. A könyvből választ kapunk arra, - hogyan találjunk új ügyfeleket, és tartsuk meg régi vásárlóinkat, - miért fontos a potenciális vevők megközelítése előtti kutatás, - hogyan határozzuk meg a vevők szükségleteit: elsődleges érdeküket (mit akarnak), vásárlási kritériumaikat (az eladás előfeltételeit), és domináns vásárlási indítékukat (miért akarnak vásárolni), - hogyan érjük el a döntéshozókat, és hogyan kerüljük el az árengedmény-csapdát. J. Oliver Crom több mint negyvenöt éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik, jelenleg a Dale Carnegie Tréning igazgatótanácsának alelnöke. Cégvezetők tanácsadója az üzletpolitika és a stratégiai tervezés kérdéseiben, és több igazgatósági választmány tagja. J. Oliver a New York állambeli Sands Pointban lakik. Michael Crom több mint huszonöt éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik, jelenleg a Dale Carnegie Tréning ügyvezető alelnöke. A Dale Carnegie franchise-világhálózatának vezetői posztját tölti be, tagja a vállalat igazgatótanácsának. Michael harmadik generációs értékesítési szakember; a New York állambeli Huntingtonban él."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!