GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
Ingatlanok értékelése. Becsléstan

: Ingatlanok értékelése. Becsléstan

Kiadás:

Budapest, 1934

Kiadó:

Stádium Sajtóvállalat Rt.

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Jog Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Az ingatlanok értékproblémái a gazdasági életnek úgyszólván minden ágát foglalkoztatják, mert a nemzeti vagyon tekintélyes részét az ingatlanok teszik ki. A magyar irodalomban az ingatlanok értékelését különböző szempontok szerint részletesen tárgyaló mű eddig még nem jelent meg, úgyszólván minden szakértő saját maga alkotta, egyéni becslési rendszere szerint becsül. Ezért ugyanegy ingatlanról készített becslések sokszor teljesen eltérő eredményekre vezettek és minthogy a becslési módszereik is eltérők, a becslések még összehasonlításra sem voltak alkalmasak. Igyekeztem tehát e könyvben egységesen összefoglalni az értékelés alapelveit és módszereit. A mai gazdasági helyzet következtében azonban a legnagyobb sajnálatomra nem lehetett e művet oly terjedelemben és részletességgel elkészíteni, mint a kérdés gazdasági jelentőségéből következnék. Remélem azonban, hogy legalább főbb vonásaiban sikerült ezt a rendkívül sokoldalú és nagy gazdasági jelentőségű kérdést megvilágítanom.˝ (Budapest, 1934. március)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!