TÖRTÉNELEM / Genealogia-heraldika kategória termékei
A magyarországi főnemesség XX. századi genealógiája. 1. köt. A-J

A magyarországi főnemesség XX. századi genealógiája. 1. köt. A-J

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Natura

Kategóriák:

Genealogia-heraldika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

622 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632343131

tartalom:

"Hazánk 1100 éves történetében jelentős szerepet játszottak azok a főnemesi családok, amelyek tagjai a nemzetért munkálkodtak, s ha kellett, életüket adták Magyarországért. Csaknem fél évszázad múlt el azóta, hogy történelmi szerepüket, jó hírüket e hazában szóra érdemesítették volna. Utódaikat üldözték, javaiktól megfosztották, fogság várt rájuk és kényszermunka, jobb esetben kitelepítés. Volt, akinek számkivetés jutott osztályrészül, elüldözték szülőföldéjéről. Ama kevesek, akik ittmaradtak, szerényen meghúzódtak valahol. Kik voltak ők és mit csináltak? Nagyob részük felelősséggel vállalta a nemzet szolgálatát. Korábban, amikor jómódban éltek, a vagyoni helyzetükből adódó anyagi lehetőgeikkel úgy sáfárkodtak, hgoy gyermekeik tanuljanak, utazzanak külországokban, ismerjék meg a világot, és megszerzett tudásukkal a nemzet gyarapodását szolgálják."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!